Hakkımızda

Özbay Hukuk Bürosu

Özbay Hukuk Bürosu hizmete, 2005 yılında Av. Ahmet Özbay’ın büroyu kurması ile başlamıştır. Büroya sırasıyla 2018 yılında danışman sıfatıyla Dr. Alaattin Bük katılmış, işlerdeki artış nedeniyle talebin karşılanması için daha sonra Av. Cihan Alan ekibimize katılmıştır. Buna göre ekibimizde 2 deneyimli avukat ve 1 uzman danışman olmak üzere profesyonel üç kişi çalışmaktadır.

Avukatlık ofisimiz işimize duyduğumuz saygı, çalışmalarımızdaki titizlik ve dürüstlük ilkelerini gözeterek, müvekkillerimize en doğru hizmeti en hızlı sürede vermektedir.

Müvekkil ve danışan ayırmadan büromuza başvuranların sorunlarını en hızlı ve en doğru şekilde çözüme kavuşturmak amacı ve kararlılığıyla tüm ofis çalışanlarımız hizmet sunmaya devam etmektedir.

Doğru ve kaliteli hizmetin yanında, hem sektörel hem de özel alanlarda özgün, yenilikçi ve müvekkil odaklı olarak çözümler sunmak için doktrin, bilimsel çalışmalar, yargısal içtihatların araştırmasını yaparak, müvekkilllerimizin sorunlarını en doğru şekilde çözerek memnuniyetini kazanmayı ilke edinen Özbay Hukuk Bürosu, uzman kadrosu ile müvekkillerimizin dava, sözleşme ve danışmanlık başta olmak üzere tüm hukuki taleplerine cevap vermektedir.

Özbay Hukuk Bürosu olarak farklı hukuk disiplinleri konusunda deneyimli ekibimizle, bilgi ve deneyimlerimizi birleştirerek müvekkillerimizin hizmetine sunmaya ve bu sayede daha etkin ve faydalı bir sonuç yaratmaya çalışıyoruz. Bunun yanında müvekkillerimizin mavcut hukuki uyuşmazlıklarınınyanında ileride karşılaşabilecekleri sorunları da önlemek amacıyla, deneyimlermiz ve uzak görüşlü bakışım açımızla çözümler üretiyoruz

Avukatlık Büromuz, dinamik ve konularında uzman, profesyonel, meslek kuralları ve etik ilkelerinden hiçbir şekilde ödün vermeyen kadrosuyla, karşılıklı güvene dayalı, güncel ve güvenilir bilgi ile müvekkillerine en hızlı, en nitelikli ve sonuca en kısa sürede ulaştıracak çözümler üretmektedir ve bu konuda teknolojinin tüm imkanlarını kullanmaktadır.

Personel hakkında bilgi için Avukatlarımız ve çalışma alanlarımız hakkında da Çalışma Alanlarımız ‘a tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Özbay Hukuk Bürosu, Tüm Hakları Saklıdır.

Arayüz Satış